dilluns, 31 de gener del 2022

Jornades de Portes Obertes de la UPV / UV 2022 en línia i presencials.

 

Jornades de Portes Obertes de la UPV 2022 en línia.

Per segon any consecutiu, el campus de Vera (València) de la UPV organitza les Jornades de Portes Obertes per a l’alumnat en línia. El seu objectiu és presentar la universitat, els graus i dobles graus que impartim, i resoldre dubtes en directe amb professorat universitari. Sabem que triar una carrera no és tasca fàcil, per això volem ajudar-te en tot el que puguem.

S' han organitzat 14 xarrades durant els mesos de març, abril i maig de 2022. La primera és la presentació de la UPV, on s'explicarà l'estructura dels estudis universitaris, les possibilitats d'intercanvi, els grups ARA, les dobles titulacions, esports, beques… 
És molt important que t'inscrigues a aquesta sessió, perquè et contarem tot el que necessites saber en el primer any a la UPV.

La resta de les sessions tracten específicament dels graus i dobles graus que oferim: notes de tall, eixides professionals, assignatures, pràctiques... Troba el grau que t'interesse en la xarrada corresponent i inscriu-te a tantes sessions com vulgues.

La duració de cada xarrada és d'una hora, aproximadament. En finalitzar, les persones assistents podran fer preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent.

 La inscripció per a totes les sessions en línia s'obri el dimarts 1 de març.

Punxa en la imatge per accedir a l' enllaç de la pàgina on consultar -ho tot


UPV




PRESENCIALS
PROGRAMA PER A FAMÍLIES


La Universitat Politècnica de València (UPV) ha modificat les dates de les Jornades de Portes Obertes (JPO) presencials, així com la data d'inici d'inscripció.

 Les noves dates són:

Dimarts 22 de febrer. S'obri la inscripció.

Dissabte 26 de març. Jornada de Portes Obertes presencial. Campus de Vera (València).

Dissabte 2 d'abril. Jornada de Portes Obertes presencial. Campus de Vera (València).

Punxa en la imatge per accedir a l' enllaç de la pàgina on consultar -ho tot


Les dates de les JPO presencials dels campus d'Alcoi i Gandia es mantenen com estaven:

Campus d'Alcoi: dissabte 9 d'abril

Campus de Gandia: dissabte 30 d'abril






Com molts de vosaltres ja sabeu, les tradicionals visites presencials a la Universitat de València de l’alumat de batxillerat es transformen enguany en visites en línia.


Les Visites en línia a la Universitat estan adreçades a l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que vol conèixer l’oferta formativa i de serveis de la Universitat de València.

Són 18 sessions, una per cada centre de la Universitat de València, que se celebraran en línia durant els mesos de març i abril de 2022.


Al web www.uv.es/coneixer podeu consultar el calendari de les sessions informatives dels divuit centres.



L’enllaç per accedir s’activarà uns dies abans de l’inici de les sessions.


A més de les xarrades informatives, l' alumnat de la universitat ha preparat una sèrie de vídeos per a mostrar als futurs estudiants les instal·lacions i serveis universitaris.


Punxa en la imatge per a accedir a l' enllaç.